GYIK

A célunk elérhetővé tenni a magyar olvasóközönség számára a szabadság filozófiájának irodalmát. Könyveink a klasszikus liberalizmus és a modern libertarianizmus műveinek gondosan válogatott darabjait tartalmazzák. Egyes kiadványaink már megjelentek magyarul a 19. században és a 20. század elején, aztán feledésbe merültek, mi pedig újranyomtatjuk és felélesztjük őket a következő nemzedék számára; más könyveink legelőször jelennek meg magyar nyelven. A köteteink teljes listájáért kattints ide.

Először minden új előfizetőnek a legelső hónap könyveit küldjük, majd 11 hónapon át a következő 11 hónap csomagjait. Ha valaki például márciusban lép be a Bastiat Könyvklubba, az 1. hónap, nem pedig a 3. hónap könyveit fogja megkapni.

Egyelőre csak a Bastiat Könyvklubon keresztül szerezhetők be a listában szereplő köteteink.

Az előfizetési díj tartalmazza a szállítási költséget. (Kiválasztható az ingyenes szállítás opció a rendelés leadásakor.)

Igen! A rendelés során add meg a telefonszámodat és írd be a megjegyzés mezőbe, hogy melyik automatába küldjük.

A klubtagság lemondható a fizetéshez használt PayPal fiókon keresztül vagy a [email protected] címzett emailben.

1953 és 1959 között a nagy libertárius filozófus, Murray Rothbard megalakította a Bastiat Kört közeli barátaival és tanítványaival az Egyesült Államokban, ahol megvitatták a szabadság eszméjének fontos kérdéseit és irodalmát. Ez volt a modern libertárius mozgalom egyik legelső intellektuális köre, ami azóta világszintű mozgalommá nőtte ki magát. Úgy gondoltuk, illő névválasztás, ha a magyar libertárius mozgalom hajnalán azt a nevet adjuk a kezdeményezésünknek, amit az amerikai libertárius mozgalom hajnalán kapott Rothbard apró közössége.

Igen! A könyveinket szabadon letölthetővé tesszük az Ellenpropaganda Könyvtárban.

Scroll to top